perjantai 22. toukokuuta 2009

Alligaattoreita ja vaahtokarkkeja.Lousiana 2006.

Päätimme eräänä päivänä lähteä tarkastamaan onko Mississipin alligaattoreilla varmasti asiat hyvin.Täältä saimme vuorattua airboatin ja siihen paikallisen kuljettajan joka väitti tuntevansa syvän joen kuin omat taskunsa.

Rannalla tämä pieni alligaattori yritti purra nilkkaani mutta nopeasti tarrasin otusta kiinni ja kerroin että olen pahanmakuinen suomalainen merimies.Tämän jälkeen paiskasin eläimen jokeen ja huusin:Tule isompana takaisin!

Katselin airboatia jossa oli 500 cid V8.Tälläinen multa puuttuu,olisi hossi peli ajella Kokemäenjoen suistossa ja jokea ylös Jazzeille.

Natalia aikoi mennä uimaan?Ei hyvä idea sillä tässä joessa olisi alligaattoreita ja myrkkykäärmeitä.


Suistoalue oli kohtalaisen laaja haaroineen.Jokihaarojen välissä sellaista rämettä että jalkaisin sieltä ei voi selviytyä vaikka olisi saanut suomen armeijassa taistelijan koulutuksen.

Oppaamme selvisi kierroksestaan kiitettävästi vaikka opasteita emme nähneet,jokainen uoma oli edellisen näköinen.

Tämä suurin otus olisi jo voinut syödä meistä kenet tahansa pieneksi huikopalakseen. Alligaattori todella näyttää esihistoriallisen ajan hirviöltä.
Me kuitenkin pysyimme väleissä jättiläisen katsellessa silmästä silmään.

Oppaamme syötti vaahtokarkkeja joista kaverit pitivät.Ovathan Amerikassa kaikki tottuneet makeisiin herkkuihin.
Tämä intiaani on kuin Forrest Gump.Väitti olevansa paras ravunpyytäjä mitä näiltä seuduilta löytyy.Haukkui kaikki uudet tulokkaat. Mies on oikea intiaani joka kalastaa katkarapuja.

Cajun Moon,on intiaanin aluksen nimi.
Tälläinen on ravunpyyntialus jolla vedetään jonkinlaista taajasilmäistä troolia.

Ei kommentteja: